MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


1 Juni gaan wij verhuizen, volg ons via onze nieuwe website op Berkvacatures

Neem contact op

Horeca

Berkprofessionals levert u professioneel horeca personeel. Bent u op zoek naar een vaste medewerker of een team voor uw horeca organisatie, neem dan contact met ons op. Berkprofessionals levert u servicegericht personeel dat flexibel voor u klaar staat.

Ons personeel is:

 • Klantgericht
 • Ervaren
 • Professioneel
 • Flexibel
 • Representatief

Wij kunnen u op korte termijn horeca medewerkers leveren. Berkprofessionals werkt met een flexpool die wij voor kunnen inzetten. U kunt gebruik maken voor een korte of lange periode van onze medewerkers.

Voorbeeldprojecten

 • Horecapersoneel bij Act Now! Act Now is een jaarlijks evenement in Bilthoven. Dit evenement wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Elk jaar kiest Act Now een ander goed doel en door middel van veiling en verkoop zamelen zij geld in voor het goede doel. Ons personeel is hierbij verantwoordelijk voor een fantastische avond voor de gasten. De medewerkers verzorgen het eten en drinken voor de gasten op een professionele wijze. 
 • Horecapersoneel in Amsterdam. Voor een restaurant in Amsterdam leveren wij professionele medewerkers. Dit restaurant is gelegen in Amsterdam-Zuid en richt zich op de zakelijke gasten. In dit restaurant staat service verlenen hoog in het vaandel. Hierop zijn onze medewerkers dan ook gescreend.

 

Heeft u interesse in horeca personeel of wilt u meer informatie over onze diensten en eventueel andere projecten? Neem contact op met één van onze recruiters 030-2689080.

Op zoek naar een uitdagende vacature? Bekijk onze vacatures hier.

 

Horeca personeel voor professionele organisaties

Recensie Fleur (medewerker evenement Bilthoven): Goed georganiseerd! Ik heb namens Berkprofessionals gewerkt op een leuk en groot evenement. Ons werd goed duidelijk gemaakt wat we konden verwachten en ook op de dag zelf was alles, ook voor ons, tot in de puntjes geregeld! Overigens zeer ontvankelijk voor contact, fijn voor vragen op laatste moment.

 • Op zoek naar een baan? Bekijk Berkvacatures
 • Onze projecten
 • Ifke

  Enkele medewerkers zijn erg succesvol en groeien door naar andere functies binnen onze organisatie. Mijn vaste contactpersoon is Mieke. Het contact met Mieke ervaar ik altijd als prettig. Zij luistert goed naar mijn wensen en zoekt daarbij altijd naar geschikte kandidaten die passen bij de functie. Daarnaast is zij uiterst professioneel in de begeleiding van medewerkers en ervaar ik de extra call coaching on the job als een meer waarden ten opzichte van andere bedrijven.