MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


1 Juni gaan wij verhuizen, volg ons via onze nieuwe website op Berkvacatures

Neem contact op

Juridisch

Berkprofessionals levert u juridisch medewerkers. Bent u op zoek naar een professional met een relevante opleiding? Wij leveren u de professional die past bij uw organisatie.

Voor onze klanten leveren wij o.a.:

  • Sociaal juridisch medewerkers (HBO/WO)
  • Medewerkers informatie en advies (MBO/HBO)
  • Callagent Vakbond (MBO/HBO/WO)
  • Accountmanager  kennisbank

 

Al jarenlang werken wij samen met één van de grootste vakbonden van Nederland. Wij leveren hen diverse profielen. Van callagent tot jurist. Ook voor een groot multimediabedrijf in Amsterdam werven wij hbo’ers met een juridische achtergrond. Zo leveren wij professionals voor een internationaal multimediabedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van juridische kennisbanken betreft HR en fiscaliteit.

Sociaal juridisch medewerker bij de vakbond 
Voor een vakbond in Utrecht leveren wij al jarenlang sociaal juridisch medewerkers. Deze medewerkers zijn HBO of WO geschoold. De professionals geven juridisch advies aan de leden van de vakbond omtrent geschillen met de werkgever of vragen betreft het Cao.

Medewerker informatie en advies
De medewerkers op de afdeling informatie en advies zijn MBO of HBO opgeleid. Zij beantwoorden de eerste vragen van de leden van de vakbond. Wanneer zij complexere vragen ontvangen zetten zij dit door naar de sociaal juridisch medewerkers

Callagent Vakbond
Naast fulltime medewerkers leveren wij ook parttime medewerkers. Als callagent van de vakbond ga je werkend Nederland informeren over een lidmaatschap bij de vakbond. Deze functie wordt met name uitgevoerd door studenten of 50+ers.

Accountmanager juridische kennisbank
Voor een multimediabedrijf in Amsterdam werven wij commerciële toppers. Zij plannen afspraken in voor de buitendienst omtrent HR en fiscale kennisbanken. Deze medewerkers zijn HBO opgeleid.

Juridisch medewerker via een uitzendbureau

Bent u op zoek naar een professional voor uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Wij zijn bereikbaar op 030-2689080. U kunt ook mailen naar info@berkprofessionals.nl

Zoekt u medewerkers voor in een andere branche? Bekijk hier dan al onze projecten.

  • Op zoek naar een baan? Bekijk Berkvacatures
  • Onze projecten
  • Casper

    Berkprofessionals is in mijn beleving groot geworden door klein te blijven. Dat is in mijn ogen écht de kracht (en reden) waarom onze voorkeur uitgaat naar een klein bedrijf in plaats van een grote landelijke organisatie.