MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


1 Juni gaan wij verhuizen, volg ons via onze nieuwe website op Berkvacatures

Neem contact op

Danny | Salesmanager

Referentie-salesmanager internationaal bedrijf in Amsterdam 

Er zijn meerdere redenen waarom ik graag samenwerk met Berkprofessionals, bovenal veroorzaakt door het persoonlijke contact met Mieke en haar collega’s. De betrokkenheid zorgt voor een goede match qua kandidaten. Ook de flexibiliteit is zeer belangrijk, want ik heb wel eens snelheid nodig bij het invullen van vacatures. Een duidelijke plus is de training die on the job verzorgd wordt door Mieke en haar team. Kortom, een fijne partner.

 

referentie-salesmanager

Bent u ook op zoek naar professional voor uw team? Neem vandaag nog contact op met één van onze recruiters 030-2689080 of stuur een email naar info@berkprofessionals.nl om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Bekijk hier al onze huidige projecten. 

Ben jij zelf op zoek naar een leuke baan? Bekijk dan de website Berkvacatures.

  • Op zoek naar een baan? Bekijk Berkvacatures
  • Onze projecten
  • Lotte

    Als Teamleider van het telemarketing team werk ik graag samen met TCCC | Berkvacatures. Door de duurzame relatie weten ze goed waar wij naar op zoek zijn en kunnen ze ook snel inspringen wanneer wij snel moeten schakelen en wij snel een nieuwe collega nodig hebben. Ze zijn erg attent en betrokken en reageren adequaat. Verder ben ik ook blij met de salestrainingen en de coaching die ze bieden voor de kandidaten, kortom een prettige business partner!