MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


1 Juni gaan wij verhuizen, volg ons via onze nieuwe website op Berkvacatures

Neem contact op

Lotte | Teamleider Telemarketing

Referentie-teamleider | Lotte 

Als Teamleider van het telemarketing team werk ik graag samen met Berkprofessionals. Door de duurzame relatie weten ze goed waar wij naar op zoek zijn en kunnen ze ook snel inspringen wanneer wij snel moeten schakelen en wij snel een nieuwe collega nodig hebben. Ze zijn erg attent en betrokken en reageren adequaat. Verder ben ik ook blij met de salestrainingen en de coaching die ze bieden voor de kandidaten, kortom een prettige business partner!

 

Referentie-teamleider

 

Bent u ook op zoek naar professional voor uw team? Neem vandaag nog contact op met één van onze recruiters 030-2689080 of stuur een email naar info@berkprofessionals.nl om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Bekijk hier al onze huidige projecten. 

Ben jij zelf op zoek naar een leuke baan? Bekijk dan de website Berkvacatures.

ICT
  • Op zoek naar een baan? Bekijk Berkvacatures
  • Onze projecten
  • Ifke

    Enkele medewerkers zijn erg succesvol en groeien door naar andere functies binnen onze organisatie. Mijn vaste contactpersoon is Mieke. Het contact met Mieke ervaar ik altijd als prettig. Zij luistert goed naar mijn wensen en zoekt daarbij altijd naar geschikte kandidaten die passen bij de functie. Daarnaast is zij uiterst professioneel in de begeleiding van medewerkers en ervaar ik de extra call coaching on the job als een meer waarden ten opzichte van andere bedrijven.